Boheemikko on individualisti, joka kieltäytyy valmiiksi paketoidusta tyylistä. Onpa tyylisi siis millainen tahansa, se ainakin erottuu muista. Olet rohkea oman tiesi kulkija, joka ei piittaa siitä mitä muut sanovat.

Hankit ehkä vaatteita kirpputoreilta, second hand -myymälöistä tai huutokaupoista. Vintage-muoti on sinulle tuttua ja iltapukusi todennäköisesti onkin hankittu käytettynä jostakin. Ympäristö asettaa sinulle usein paineita siitä, että sinun tulisi olla sopeutuvaisempi ja tavanomaisempi, mutta et tunne oloasi kotoisaksi, ellet saa pukeutua luovasti  ja juuri siten kuin sinusta kulloinkin tuntuu hyvältä.

Et noudata aina edes etikettiä. Jos saisit kutsun linnanjuhliin, laittaisit päällesi jotakin massasta poikkeavaa.

Boheemikkona värimaailmasi on yllätyksiä täynnä. Yhdistät uudella tavalla värejä, kankaita ja kuoseja. Vaatekaapistasi löytyy erikoisia vöitä, huiveja ja kuviosukkahousuja. Saatat käyttää olkapäitä hipovia korvakoruja, kerroksittain rannerenkaita ja näyttäviä helmikoruja myös vapaa-aikana ja silmälasin kehyksesi ovat harvoin ihan tavalliset  niissä on usein väriä tai jokin persoonallinen muoto.

Säännöt ja rajoitukset eivät sovi boheemin tyypin elämään ollenkaan. Sinun voi olla hyvin vaikea sopeutua rutiineihin tai aikatauluihin. Siksi sinulle soveltuvat kauneudenhoidossakin nopeat ja helpot tuotteet, esimerkiksi ihonpuhdistukseen kätevät kertakäyttöiset puhdistusliinat tai kätevät meikkipuuterit. Älä kuitenkaan kokonaan unohda säännöllistä ihonhoitoa. Boheemikin on hyvin hoidettuna kauneimmillaan!

Pitää pitkälti paikkansa!  Olen ollut boheemi nuoruudesta jollen jo lapsuudesta asti.

Tämä testi löytyy TÄÄLTÄ