En saanut unta koko yönä, kuten en monena yönä tätä ennenkään.  Nukahdan yleensä vasta aamuyöstä tai aamusta.  Päivällä sitten uni maistuu ja kierre on valmis!

No, viime yönä käytin unettomuutta hyödyksi ja mm asensin koneelle openofficen.  Minulla ei ole ollut oikein mitään kirjoitusohjelmaa tätä ennen, tai no wordpad, joka on mielestäni aika surkea.  Kokeilin jo tuota ohjelmaa ja tykkää kyllä siitä ja on sopiva tarpeisiini.

Samoin yöllä ostin e-lipun, siis junalipun kotiin maalle Jouluksi.  Ensimmäinen kerta, kun ostin lipun koneella.  Oli helppoa ja suht yksinkertaista.  Ainoa negatiivinen asia on lipun iso koko, A4.  Täytyy taittaa se kassiini sopivaksi, ja ennenkaikkea, koittaa muistaa ottaa se mukaan...

Baker "viihdytti" minua ja Maxia yöllä,  moneen eri otteeseen,  äänekkäillä konserteilla.  Harrastanut sitä pennusta lähtien, niin yöllä kuin päivälläkin ja ääni on KOVA, USKOMATTOMAN KOVA!!!  Onneksi kukaan naapuri ei ole koskaan valittanut asiasta.  Kissan ja vauvan/lapsen huuto muistuttavat toisiaan ja esim eräät naapurit joskus muinoin luulivat, että meillä on pieni vauva joka huutaa...

Niska-hartia kipuja on taas ollut kovasti ja särkylääkkeet ja hierontalaite ovat olleet kovassa huudossa viime päivinä. Inhottavin osa tätä särkyä on, että rintaan vasemmalle puolelle sattuu ja vasen käsi on puutunut, välillä kipeäkin.  Koneella olo ei tee hyvää noille niskoille, mutta koneesta on niin paljon iloa ja hyötyä, että koetan kestää nämä kivut.

Tässä talossa on lähiaikoina ollut surullisia uutisia, yhdellä naapurilla todettiin syöpä, toinen sai pahan aivoinfarktin :(  Elämä koettelee, ketä enemmän, ketä vähemmän.  Perheessäni on myös sairastettu paljon viime vuosina.  Samoin ystäväpiirissäni.  Ikävää ja surullista.

Ehkäpä tässä voisi koittaa josko se nukkumatti jo armahtaisi... 

hyvää perjantain jatkoa kaikille!