Hain tänään puhelimeni kymmenennestä huollosta, kamera oli vaihdettu uuteen ym korjausta tehty.  Taas kerran ajattelin, että josko nyt puhelin toimisi, mutta.....

Menimme Kullan syömään ja testasin samalla puhelimen kameraa ja kas kummaa, kamera EI TOIMINUT KUNNOLLA!!!  Joten takaisin nokian huoltoon, hieman kiukkuisena myönnän! 

Huollon asiakaspalvelija oli ennestään tuttu ja kun selitin, missä mennään hän sanoi, että eiköhän olisi aika vaihtaa puhelin eri malliin.  Haettueen pomonsa paikalle, sain tietää, että saan valita uuden puhelimen, jonka hinta heillä on max 400 euroa.  Päädyin E65 puhelimeen, luumun väriseen, , joka nokian liikkeessä maksoi 405 euroa. (toki jossain muualla paljonkin halvemmalla)  Puhelimeen tuli kahden (2) vuoden takuu.  N70 takuu olisi loppunut 31.5.2008. 

ps.  Kerkisin käyttää nokia 6267 noin viikon ennen kuin sain tämän... No annan sen sisarelleni, jolle olen velkaa, eli velka kuittaantuu puhelimella :)

1332223.jpg

Täytyy sanoa, että vihdoin koen saaneeni oikeutta!  Nokialle tekemäni reklamaation tiimoilta sain huoltokäynneistä aiheutuneet matkakulut viime viikolla.  Toivottavasti en palaa tänne aiheessa nokia enää koskaan!!!